Albirea dentara

Trăim într-o societate unde cerinţele estetice sunt din ce în ce  mai mari. Un aspect frumos, îngrijit, un zâmbet plăcut vor avea întotdeauna câştig de cauza. Albirea dentara este un tratament din ce în ce mai solicitat de pacienţi pentru că un zâmbet frumos joaca un rol important în dezvoltarea vieţii sociale, a vieţii profesionale. S-a demonstrat statistic că persoanele cu un zâmbet frumos sunt mai apreciate profesional şi mai bine plătite decat persoane cu aceeaşi pregaăire dar cu un zâmbet urat.

Pigmenţi alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu, etc), precum şi coloranţi intrinseci dinţilor (tetraciclina, fluor în exces) pot produce modificări nedorite ale culorii dinţilor.

Aceste pigmentări nu se rezolva în totalitate doar după detartraj şi periaj profesional.

Tratamentul profesional de albire cu lampa cu plasmaă Carlo di Giorgi sau cu Opalescence Extra Boost vă pot oferi chiar într-o singură şedinţă o nuanţă cu 2-3 trepte mai albă decât a dumneavoastră, cu menţinerea în timp a rezultatului de aproximativ 2 ani.

Dacă albirea este realizată sub supravegherea medicului dentist, ea nu afectează smalţul dinţilor.

Dinţii devin cu 2-3 nuanţe mai albi

Rezultatele sunt vizibile în aceeaşi şedinţă! Dacă se respectă indicaţiile medicului referitoare la modul prin care poţi prelungi efectul albirii, acesta poate dura chiar şi 3 ani.

E atât de uşor să ai un zâmbet mai alb… în mai puţin de 1 oră! Din toate tratamentele de albire dinţi existente (pasta de dinţi cu efect de albire, albire cu ajutorul sistemelor – whitening strips, gutiere cu gel de albire) nimic nu are un rezultat mai rapid, făcând din lampa cu plasmă cea mai bună şi mai frecvent folosită soluţie de tratament.

Aproape oricine poate beneficia de acest tartament de albire a dinţilor – programează-te şi cere părerea specialistului.

Lucruri care trebuie cunoscute înainte de albire:

  • este nevoie de o igienizare prealabilă – detartraj periaj;
  • lucrările protetice şi obturaţiile nu se albesc – este indicata tratamentul cariilor şi obturarea lor provizorie înainte de albire şi, dacă este nevoie temporizarea tratamentului protetic.